Werner

Dit is precies wat we nodig hebben voor onze teamdoelstellingen

Werner

Mijn naam is Werner Pluim, trainer/coach van VV Nunspeet 2. In dit voetbalseizoen hebben we veel nieuwe jongens bij de groep die elkaar nog niet zo goed kennen. Kennismaken en leren samen werken is voor mij dus een belangrijk item in de voorbereiding. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om de voorbereiding van een voetbalseizoen qua belasting goed in te delen. Ik vroeg Jan Jaap of we iets voor elkaar konden betekenen en in hoeverre ze een sportprogramma specifiek op konden stellen. Door zijn kennis en het enthousiasme waarmee hij zijn verhaal deed was het voor mij duidelijk dat we dit zouden gaan doen.

Betrokken coaches

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Onderlinge motivatie
Tijdens de training werd al snel duidelijk dat we een enthousiaste groep hebben die echt ambitie heeft om iets te bereiken. De oefeningen werden vooral gedaan op tijd, waarin iedere sporter afzonderlijk zijn eigen intensiteit kon bepalen. Het was goed om te zien hoe door het enthousiasme van de coaches de jongens elkaar ook gingen motiveren om tot het uiterste te gaan. Daarnaast waren de oefeningen heel gevarieerd zodat er goed herstel mogelijk was voor de diverse spiergroepen.

Vermoeide, maar vooral lachende gezichten
Voor mij als trainer, maar zeker ook voor de groep, was het weer een bevestiging wat plezier maken bij het sporten met mensen kan doen. We zagen continu vermoeide, maar vooral lachende gezichten en spelers die graag samenwerkten: bekijk filmpje.

Dit is precies wat we nodig hebben bij het nastreven van onze teamdoelstellingen bij het voetballen.

– Werner Pluim

Andere succesverhalen

Zelfvertrouwen

De manier van trainen zorgt ervoor dat iedereen samen kan trainen, ongeacht het niveau. Dat geeft mij ook het zelfvertrouwen om door te gaan met trainen en in mijn geval hardlopen.

Lees meer
- Erik

Na de topsport

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Een aantal trainers konden mij niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik.

Lees meer
- Esther

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?