Vergeet afvallen, spiermassa kweken of het krijgen van de perfecte billen

Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Ons lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, onderzoek, interviews met experts én zijn eigen verhaal neemt D’Agata je mee naar een wereld waar beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan. Intelligent Bewegen geeft je inzichten, sleutelprincipes en tools om zelf aan de slag te gaan om je ultieme verlangen waar te maken.

Prijs boek: € 20,-

Fabio als spreker op uw bijeenkomst?

Aanvragen

Fabio als spreker
Fabio D’Agata is directeur van SPAT verandert, auteur van Intelligent Bewegen en expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. Zijn inzichten over het menselijk lichaam deelt hij graag met organisaties die hem inhuren als spreker. Met name in het bedrijfsleven genieten de lezingen en groepstrajecten van Fabio enorme populariteit vanwege hun grote uitwerking op de doelgroep.

Bedrijven die Fabio D’Agata willen inhuren als spreker, zijn verzekerd van een inspirerende en leerzame lezing. De bedreven spreker werpt een compleet nieuw licht op thema’s zoals persoonlijke groei en het leveren van prestaties. En belangrijker nog: hij spiegelt zijn publiek een nieuwe denkwijze voor over de cruciale rol die het lichaam hierin speelt.

Fabio D’Agata geeft niet alleen lezingen, maar verzorgt ook workshops. Als geen ander bezit hij het vermogen om de sfeer binnen no-time persoonlijk en interactief te maken. Hierdoor komen zijn inzichten over het menselijk lichaam altijd optimaal bij het publiek aan. Of u hem nu boekt als spreker voor een lezing of trainer voor een workshop: de boodschap is altijd concreet en verhelderend.

(Bron: Quality Bookings)

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01