Terug In Balans

Is je medewerker uit balans? Dan helpt dit traject deze persoon weer in balans te komen. Je wilt voorkomen dat ze uitvallen óf ze hebben zich recent ziek gemeld en willen graag weer aan het werk. Dit traject heeft als doel om inzichten op te doen in eigen gedrag en dit te veranderen door vaardigheden aan te leren.

Aanmelden Kennismaken

Dit zeggen medewerkers die zich aanmelden

  • ‘Ik kan mijn grenzen niet goed bewaken’
  • ‘Ik sta niet goed in contact met mijn lichaam’
  • ‘Ik voel me niet energiek’
  • ‘Ik ervaar meer stress dan ik zou willen’
  • ‘Ik zit te veel in mijn hoofd’

Zo werkt het

Stap 1: Kies het passende traject
Stap 2: Bepaal of er sprake is van motivatie
Stap 3: Haal akkoord voor financiering
Stap 4: Plan hier een online kennismaking
Stap 5: Meld je hier aan voor de intake

Praktische informatie

Duur & frequentie
Het traject duurt 12 weken en de sessies zijn 1 keer per week.

Locatie
In eerste instantie nodigen we medewerkers uit op landgoed Dijnselburg op de Amersfoortseweg 10 in Zeist, waar de sessies verzorgd kunnen worden. Woont of werkt de medewerker niet in de buurt? Dan koppelen we de medewerker aan een coach die geografisch het meest dichtbij werkzaam is.

Kleding
Kleding waarin de medewerker goed in kan bewegen voldoet prima. Vaak wordt er sportkleding gedragen, maar dat is niet verplicht.

Persoonlijke coach
Een gecertificeerde coach verzorgt de sessies en is gedurende het hele traject beschikbaar voor vragen en advies.

Aanmelden Kennismaken

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01