Jelle Bouma

Jelle Bouma

Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent. Afwachtend, leergierig, ongeduldig, aanvallend of juist een dromer. Voor mij als coach is dit zeer waardvol en daar ga ik dan ook mee aan de slag. Door middel van de juiste energie houd ik de drempel zo laag mogelijk. En in elke training stop ik positieve energie om jou met een heerlijk gevoel weer het leven in te sturen.

Waar is Jelle bij betrokken

Assertiviteit Training

Informatie Contact

Individuele Coaching

informatie Contact

Vitaliteit Programma

informatie Contact

Teambuilding

Informatie Contact

Professionaliteit, openheid en plezier vormen de basis van mijn trainingen. Ik creëer een omgeving waar jouw gewenste verandering plaatsvindt. Reken op veel plezier en creativiteit tijdens elke training. LAPT (Los Angels Personal Training) heeft mij opgeleid als Personal trainer. Doormiddel van verschillende conferences, workshops, eigenstudie en leergierigheid heb ik mij als coach goed kunnen ontwikkelen de afgelopen 10 jaar op het gebied van kickboksen, conditie, kracht, mindfulness en dit alles in combinatie met het trainen van je brein. Mijn werkervaring ligt 10 jaar in de sportschool, profvoetballer bij o.a. FC Utrecht (ook op de voetbalschool actief geweest) en HFC Haarlem.

Neem contact op


Ik geloof in de uitspraak “samen kom je verder”. Ik sta voor je klaar om samen een onvergetelijk traject aan te gaan. In mijn 1-op-1 trainingen of in groepstrainingen geef ik al mijn energie, positiviteit en kennis om jou/jullie naar de gewenste veranderingen te helpen.

Succesverhalen met Jelle

Durven te zitten

De tranen stonden soms nabij, maar van Jelle kreeg ik veel steun. Dat had ik nodig en gaf mij een goed gevoel. Het is ongelooflijk wat we allemaal hebben meegemaakt.

Lees meer...
- Suzanne

Na de topsport

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Een aantal trainers konden mij niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik.

Lees meer
- Esther

Kwaadaardige tumor

Binnen 1 minuut kan je hele leven, en alles wat je hebt bereikt op je 30ste, in 1 keer drastisch veranderen. Dat kan. Het overkwam mij ruim 2 jaar geleden; in mijn lichaam zat een kwaadaardige tumor.

Lees meer
- Marloes

Beelden van Jelle

©2019 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01