Programma’s

Ons multidisciplinair team ontwikkelt beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op maat, gericht op duurzame gedragsverandering. Een programma bestaat uit (een mix van) activiteiten, zoals: workshops, trainingen, webinars, lezingen, podcasts, video’s, challenges en energizers. We streven ernaar de activiteiten naadloos aan te laten sluiten op de deelnemers, de cultuur van de organisatie en het doel van het programma. Bekijk hieronder ons werk of neem vrijblijvend contact op met ons.

Ministerie van Defensie

In opdracht van het ministerie van Defensie en in samenwerking met Life Goals ontwikkelde SPAT Verandert een programma voor het reïntegratietraject van Defensie. In dit 4 jaar durende programma worden naar schatting 1500 (ex-) militairen geholpen passend werk te vinden.

Lees meer

UMC Utrecht

Voor het UMC Utrecht en Lister ontwikkelde SPAT een beweegprogramma voor een studie met met mensen met Ernstig Psychiatrische Aandoening (EPA). Deze studie onderzocht of het voor deze doelgroep haalbaar is om in beweging te komen via een videoverbinding, en welk effect dat heeft.

Lees meer

KPMG Meijburg

In opdracht van KPMG Meijburg en Rienks Arbodienst ontwikkelt SPAT Verandert jaarlijks een vitaliteitsprogramma’s voor de medewerkers. Het programma bevat workshops over de thema’s: mentale kracht, beweging, slaap en voeding. Daarbij assisteert SPAT bij het jaarlijkse Sail Event.

Lees meer

Openbaar Ministerie

Ruim 5.000 medewerkers van het Openbaar Ministerie werken aan hun vitaliteit met het programma van SPAT Verandert. SPAT ontwikkelt en realiseert elk kwartaal een maatwerk trainingsaanbod dat bestaat uit webinars, workshops, trainingen en coaching on the job.

AFAS Software

Medewerkers leren via assertiviteitstrainingen op een respectvolle manier assertiever te zijn. Daarnaast hebben alle medewerkers de mogelijkheid 1:1 begeleiding te krijgen met een SPAT coach vanuit het Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) en begeleiden we uitvallers met reïntegreren.

Lees meer

Join for Joy

Voor Join for Joy ontwikkelde SPAT Verandert een programma met uitdagende sport- en spelactiviteiten voor kinderen én leraren op scholen in Kenia, Oeganda, Zambia en Malawi. Inmiddels ontwikkelen 39.000 kinderen zich op het gebied van assertiviteit, zelfvertrouwen en respect.

Lees meer

LIV Utrecht

In samenwerking met Lifeguard en Energy Platform en andere partijen uit Utrecht ontwikkelt SPAT Verandert vitaliteitsprogramma’s voor Utrechtse bedrijven. Onze ambitie: het verkleinen van de gezondheidsverschillen in Utrecht, in eerste instantie in de wijk Kanaleneiland.

Lees meer

HDSR Waterschappen

Voor HDSR heeft SPAT een podcastserie gemaakt waarin medewerkers uit alle lagen uit de organisatie zijn geïnterviewd over vitaliteit. Daarnaast kunnen medewerkers regelmatig deelnemen aan energizers en dragen we met verschillende activiteiten bij aan de invulling van het jaarlijkse vitaliteitsprogramma.

Talent&Pro

Verschillende trainingen ondergingen de medewerkers van het detachering en recruitment bedrijf Talent&Pro, op het gebied van stress, slaap en grenzen herkennen en aangeven om zo een vitale organisatie te zijn en te blijven.

Lees meer

Bouwinvest

Maandelijks trapt SPAT af met een themasessie voor het hele bedrijf. Thema’s als ‘vitaal leiderschap’ en ‘intelligent bewegen’ worden gepresenteerd. Vervolgens kunnen medewerkers twee keer per week deelnemen aan een energizer waarin het thema van de maand telkens terugkeert.

Het Waterschapshuis

Door het jaar heen verzorgt SPAT reeksen van tien beweegsessies voor medewerkers die in beweging willen komen. Daarbij draagt SPAT met verschillende workshops, trainingen en enerzigers bij aan de invulling van het uitgebreide vitaliteitsprogramma van Het Waterschapshuis.

Lees meer

Zij gingen u voor

©2021 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01