Pleun

Met een kleintje in je buik is het nog belangrijker om naar je lichaam te luisteren

Pleun

Zondagochtend. Terwijl de kroegen worden schoongeveegd, ontwaakt langzaamaan de stad. Tijd voor de buitentraining! Voor mij het perfecte moment van de week om fanatiek bezig te zijn met zowel mijn lichaam als mijn geest. Want zo ervaar ik SPAT: grenzen opzoeken, bikkelen en Utrecht en haar omgeving ontdekken. En ik raak nooit uitgeleerd. Sterker nog, ik wil alleen maar meer weten over deze prachtige stad!

Betrokken coaches

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

‘Wist je dat..’
Na mijn eerste buitentraining les kwam ik thuis met ‘ Wist je dat er in Utrecht….’ en een lang verhaal vol interessante weetjes volgde. “Heb je ook nog gesport?”, vroeg mijn man. “Ja! En hoe!”, zei ik. Maar door alle mooie verhalen en afleiding om je heen heb je helemaal niet door dat je al je spieren traint. Het gaat gewoon vanzelf! Vooral de afwisseling in de lessen vind ik heerlijk. De ene keer lig je met je rug in het natte gras om je buikspieren te trainen, de andere keer hang je aan de reling van een brug voor je triceps. Een oefening waar ik trouwens steeds beter in ben geworden. Want ook dat is fijn aan buitentraining: mijn conditie gaat met sprongen vooruit.

Nu ben ik zwanger van mijn tweede kindje staat de buitentraining even ‘on hold’. Gelukkig kon ik nog lang door trainen. Dankzij de flexibiliteit van de SPAT coaches heb ik ruim vijf maanden met aangepaste oefeningen kunnen meedoen. Zo kon ik blijven werken aan mijn conditie en ben daardoor zeker een SPAT veranderd. Want met een kleintje in je buik is het nog belangrijker om naar je lichaam te luisteren en heel bewust te sporten. Tijdens de training was daar alle ruimte voor en de begeleiding was top!

Andere succesverhalen

18 jaar getrouwd

En met 17,5 jaar was bij mij de knop al omgegaan. Nee, niet dat ik weg wilde rennen. Sterker nog, dat zou me niet eens lukken. Dus weg met de kilo’s en sportschoenen aan!

Lees meer
- Ineke

Na de topsport

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Een aantal trainers konden mij niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik.

Lees meer
- Esther

Durven te zitten

De tranen stonden soms nabij, maar van Jelle kreeg ik veel steun. Dat had ik nodig en gaf mij een goed gevoel. Het is ongelooflijk wat we allemaal hebben meegemaakt.

Lees meer...
- Suzanne

Kom maar op!
Toen het hardlopen niet meer prettig voelde, ben ik gestopt. Nu volg ik alle SPAT verhalen via facebook en de nieuwsbrief. Jaloers makend, haha! Ik kan niet wachten om weer te beginnen. Eind dit jaar volgt dan ook een mooie uitdaging: mijn conditie weer terugkrijgen. Dus ik zeg: kom maar op met al die buikspieroefeningen die ik nog moet inhalen! Maar dan wel graag in de sneeuw, want die SPAT ervaring heb ik nog niet.

– Pleun Schaeffer

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?