Linda

Dit was vrijheid en vooral heel veel lol

“Hoe groter het obstakel, des te groter de glorie van de overwinning”
– Molière

Ambtenaren in het wild
Gewoon in een sloot springen omdat het kan! Even weer kind zijn en dan ook nog fitter worden. Wie wil dat nou niet? De PV bood ons de ervaring van een obstacle run: het bedwingen van een soort stormbaan voor commando’s. Daar moesten we wel “even” zes bootcamptraininkjes voor doen. Elke dinsdagmiddag om vijf uur sharp stonden we te trappelen om de uitdaging aan te gaan met trainers Fabio, Hester en Jelle van SPAT verandert. Ambtenaren die vanuit de krochten van het gemeentehuis kwamen gekropen om in het wild squats en burpees te doen. We gingen serieus aan de slag.

Betrokken coaches

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Nerveus de auto in
De trainingen waren afwisselend en er werd veel gelachen. Dat sommigen niet meer konden lopen van de spierpijn namen we op de koop toe. De trainers leerden ons hoe we onze grenzen konden verleggen en hadden onvoorwaardelijk vertrouwen in ons kunnen. Onvermijdelijk kwam de dag dat we dat moesten waarmaken. Lichtelijk nerveus stapten we in onze auto’s richting Biddinghuizen. Tijdens de rit verzonnen we de ene na de andere smoes:” Vannacht erg slecht geslapen, weet niet of ik echt fit ben…” “Ja! Ik dus ook en daar komt bij dat ik al weken last heb van die oude blessure…” Anticiperend op het niet redden van de 3,5 km obstakels die voor ons opdoemden als een grillig gebergte dat we moesten beklimmen. En dan hadden we het nog maar over 3,5 km. Er was dus ook een parcours van 7 km?! Gelukkig hoorden we dat we na 1 km konden kiezen welk pad we zouden nemen. De eerste kilometer kon je dus heel stoer roepen dat je het nog overwoog.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

Door de modder
Na een gezonde smoothie bij aankomst moesten we eraan geloven. En wat was het verbazingwekkend leuk. Onder de bezielende leiding van Fabio en Jelle, sprong iedereen meteen vrolijk in de eerste de beste sloot die we tegenkwamen. Er waren geen barrières meer. Dit was vrijheid en vooral heel veel lol. Samen hebben we de obstakels overwonnen. Als een Spartaans legioen vochten we ons een weg door modderpoelen, gooiden we elkaar over hoge houten muren en tijgerden we door waterpoelen. Voor degenen die de film “300” kennen, we hadden de neiging om uit te schreeuwen: “This isss the Bilt!” Het testosteronniveau steeg en we werden overmoedig. Maar ook weer niet in die mate dat we op de kruising naar de 7 km de vijf mensen volgden die zich onsterfelijk gingen maken. Na de eindstreep, die we voldaan en high fivend overgingen, werden we weer herenigd tijdens het overwinningsmaal. Spare ribs, saté, bier en wijn. Want zeg nou zelf, dat hadden we verdiend!

Beelden

Filmpje
Je begrijpt dat de run interessant en soms uiterst charmant beeldmateriaal heeft opgeleverd. Omdat we je niets willen onthouden hierbij een link: https://vimeo.com/171992805. We hebben de smaak nu te pakken. Elke dinsdag blijven we om 17.00 uur trainen.

– Linda

Andere succesverhalen

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Goede voornemens

De heren hadden er heel veel zin maar ik had toch echt mijn twijfels. Hoe ga ik dit overleven? Ik heb express niet naar alle obstakels gekeken omdat ik anders een excuus had bedacht om niet mee te gaan.

Lees meer
- Bo

18 jaar getrouwd

En met 17,5 jaar was bij mij de knop al omgegaan. Nee, niet dat ik weg wilde rennen. Sterker nog, dat zou me niet eens lukken. Dus weg met de kilo’s en sportschoenen aan!

Lees meer
- Ineke
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?