Persoonlijk succesverhaal

Geachte lezer,

Op 31-3-2020 ben ik gestart met het Joining Forces programma in Amersfoort en naderhand in Utrecht. In het begin had ik wat moeite om me draai te vinden binnen dit programma, omdat het voor mij lang geleden was dat ik gesport had door mijn blessure. Dit betekende dat zelfstandig sporten niet kon. Al gauw begon ik te merken dat het mij enorm beviel om sporten weer op te pakken en dat ook door de begeleiding van de coach dit op een verantwoordelijke manier kon.

Thema’s zorgen voor diepgang in de trainingen
De thema’s die in deze sportlessen verwikkeld zitten voeren vaak de overhand in wat we doen qua sport. Wat ik fijn vind is dat in het uur na het sporten deze thema’s behandeld worden, maar ook al bepaald gedrag wordt teruggekoppeld wat al in de sportles naar voren is gekomen dat hoort bij het thema. In deze thema’s wordt een stuk bewustwording over de verschillende onderwerpen gecreëerd, maar ook wat de risico’s van bepaald gedrag zijn.

Op mijn eigen manier bewegen
Wat ik ook enorm goed vind is dat iedereen op z’n eigen manier kan sporten en bewegen, er wordt veel aandacht aan besteed om je grenzen aan te geven en er niet overheen te gaan. Dit resulteert in dat iedereen op zijn eigen tempo meekan doen aan de sport en het programma.

Ik kon weer lol maken
De coaches verzorgen de trainingen altijd op een volwassen, professionele, enthousiaste  en leuke wijze. Ook staan ze open voor eventuele kritiek en ideeën vanuit de groep. De lessen worden op een leuke en creatieve manier ingevuld, en dit zorgt ervoor dat er naast het trainen ook gelachen en lol gemaakt wordt. Ik zie dit als een belangrijk punt omdat veel mannen en vrouwen al enige tijd thuis zitten of hebben gezeten, en hierdoor hun éi kwijt kunnen.

Voor mij zeker een meerwaarde
Ik zelf ben erg tevreden over het Joining Forces traject en hoe er vanuit SPAT Verandert trainingen en begeleiding verzorgen voor ons. De coaches zijn lekker energiek en hebben hun zaken voor elkaar en dit resulteert in dat wij als kandidaten ons kunnen focussen op de thema’s en de sport. Op de vraag of dit meerwaarde voor mij heeft in mijn uitstroom traject? Deze vraag kan ik zeker met ja beantwoorden, het heeft meerwaarde en er wordt zeker wat geleerd.

Met vriendelijke groet,
Wesley

Vertrouwen in mijn lichaam

Het geeft niet om soms nee te zeggen en in mijn geval zeker niet. Ik ga graag de competitie aan, wat het ook is. Maar als ik niet op mijzelf pas, ga ik over mijn limiet heen.

Lees verder
- Jean-Philippe
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?