Mojra Peerenboom

Mojra Peerenboom

Ik geloof in de kracht van iedereen, ieder individu heeft potentieel en ik vind het leuk om dit wakker te schudden. Het begeleiden, trainen en coachen van mensen en organisaties geeft mij veel energie. Ik ontwerp beweegoefeningen, events, workshops, trainingen en op maat gemaakte programma’s. Vanuit mijn verbindende rol help ik bij het op de kaart zetten van het thema vitaliteit binnen organisaties. Met mijn enthousiasme en praktische aanpak weet ik aan te sluiten bij de taal van diverse doelgroepen (van logistiek medewerkers tot management).  Ik geniet ervan als deelnemers en bedrijven duurzaam resultaat boeken en zelfstandig verder kunnen!

In de SPAT-methode komen mijn achtergronden samen. Als sportinstructeur miste ik een stuk verdieping en als coach mis je vaak de impact die je kunt maken met 1-op-1 gesprekken. De combinatie van de twee versterkt elkaar ontzettend. De SPAT-methode is precies waar ik al die jaren naar op zoek ben geweest!

Na de sportopleiding CIOS werkte ik een aantal jaar als sportinstructeur. Tijdens mijn daarop volgende HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management ben ik overtuigd geraakt van het belang van Vitaliteit, Duurzame Inzetbaarheid en Positieve Gezondheid. Na deze opleiding werkte ik 10 jaar in loondienst als consultant Duurzame Inzetbaarheid. Ik heb tal van programma’s ontwikkeld en trainers opgeleid. In deze tijd heb ik diverse bedrijven (van overheidsinstelling tot MKB) geadviseerd en begeleid bij het ontwikkelen, uitvoeren en borgen van vitaliteitsprogramma’s. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd en genoten.
Ik ben trots op mijn stap naar het ondernemerschap. Ik had een grote wens om iets voor mezelf te creëren waarbij ik mijn creativiteit volop kan inzetten. Van deze stap heb ik geen moment spijt gehad. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?