Eilian Huisman

Pak jij de regie in je leven? Of probeer je je leven onder controle te krijgen? Beiden gaan inherent gepaard met een bepaalde mate van spanning. Slechts eentje wordt geboren uit een visie die je voor jezelf hebt.

Regie pakken! Ja hoor, ik ken ook de spanning die daarmee gepaard kan gaan. Ik heb na 11 jaar in het bedrijfsleven waarvan 6 prachtige jaren als coach van high potentials, gekozen om door te gaan als zelfstandige coach. Ik heb de ‘controle’ die ik voelde bij het hebben van een vast contract en een mooie maandelijkse bijdrage, ingeruild voor een stevige, iets minder comfortabele plek achter mijn stuur. Daar was lef en dus spanning voor nodig, maar ik bepaal wel zelf waar ik heen wil!

En jij? Wil jij steviger achter jouw stuur zitten en durf je het aan te gaan? Maar weet je niet precies hoe? Neem contact met mij op zodat ik jou op een professionele en luchtige manier kan ondersteunen!

Ik werk voornamelijk met high potentials en leidinggevenden. Actief, buiten in de natuur vormt de basis van mijn aanpak. Dat is waar jij in alle rust inzichten kan laten ontstaan. Die inzichten vertalen we samen naar praktijkgerichte acties die de rode draad vormen tussen de sessies. Daarbij zal ik je op een speelse manier fysiek uitdagen zodat je gegarandeerd met nog meer energie naar huis gaat dan dat je aankwam!

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01