Alina Petre, MSc. RD.

Alina Petre, MSc. RD.

Wat mij als diëtist echt blij maakt is om gezonde voedingsgewoonten te vinden die voor jou werken. Geen “crash diets” en geen gekke voedingsrestricties. Ik geloof dat uiteindelijk de schildpad de race wint. Het gaat dus niet om het kwijtraken van tien kilo in twee weken, maar om het maken van veranderingen die realistisch en houdbaar zijn voor op het lange termijn.

Ik ben een Canadese diëtist die naar Nederland is verhuisd voor de liefde. Ik heb een bachelor in diëtetiek, een master in sportvoeding en een diploma van het Internationaal Olympisch Comité. Over de jaren heen heb ik een grote variëteit aan mensen geholpen, van professionele atleten en drukke professionals tot kersverse moeders om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Hetzelfde wil ik doen voor jou!

Wat is jouw grootse obstakel dat je tegenhoud om gezond te kunnen eten?

Laat het me weten

De juiste voeding kan zo veel dingen veranderen. Het kan je helpen om harder te trainen, minder stress te hebben, je blijer te voelen, productiever te zijn tijdens je werkdag en beter in je vel te zitten. Maar met de overload aan informatie in de media is het soms best moeilijk om precies te weten wat de beste manier van eten is.

Iedereen heeft zijn eigen obstakels. Of dit nou een schema is met nachtdiensten of een super drukke agenda met weinig tijd om te koken. Ik kan je helpen om een manier van eten te vinden die voor jou werkt; specifiek voor jouw doelstellingen, behoeften, voorkeuren en levensstijl. Dit betekent ook dat je soms gewoon een stuk chocolade kan eten of een biertje of glas wijn kan drinken!

Heb je interesse in een gratis intake? Vul dan het onderstaande formulier in.

Beelden van Alina

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?