Dé tool voor professional

Begeleid jij mensen via beweging naar gedragsverandering? Dan helpt de SPAT KennisTool jou graag in je werk. Het systeem adviseert oefeningen op maat, ondersteunt met extra functies en verbindt je met andere professionals en experts in het werkveld.

Kennisdeling. In het systeem delen we kennis over gedragsverandering en beweging. Zo zijn er honderden oefeningen ontworpen, die je direct kun zien. Binnen een paar klikken krijg je zelfs advies op maat. Niet alleen de kennis van SPAT wordt gedeeld, ook profiteer je van ervaringen van andere professionals en hun beoordelingen.

Ondersteuning. In de SPAT KennisTool kun je digitale intakes doen en in PDF versturen. Het maken van diverse notities steunt het leerproces en het administreren van klanten, groepen en deelnemers zorgt voor overzicht. Met deze ondersteuning wordt je werk makkelijker, inzichtelijker en doeltreffender.

Verbinding. Je kunt profielen bekijken van andere gebruikers en privé berichten sturen en ontvangen. Dat betekent dat je in één klap in verbinding staat met professionals die beweging inzetten als middel voor gedragsverandering. Denk aan onder meer: psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten, coaches en personal trainers.

SPAT KennisTool

Wij geloven in een community waarin we hoogwaardige kennis delen, ondersteuning bieden en verbindingen aangaan, zodat we samen slimmer worden en we steeds beter lichaamsbeweging als middel kunnen inzetten voor gedragsverandering.

Daarom krijg je met de SPAT KennisTool toegang tot specifieke kennis over beweging en gedragsverandering. Uit honderden oefeningen kun je met de zoekfunctie makkelijk selecteren welke oefeningen jij nodig hebt. Ideaal als je inspiratie nodig hebt! Deze oefeningen zijn direct in de praktijk toepasbaar. Als je wilt, kun je binnen enkele klikken advies op maat krijgen voor jouw deelnemer of groep. Je kunt zelf ook oefeningen toevoegen en delen met de community. We maken elkaar slimmer door oefeningen te beoordelen. Zo kom je snel bij de oefeningen waar anderen positieve ervaringen mee hebben gehad en het meeste resultaat hebben geleverd. Ten slotte krijg je toegang tot een professioneel forum waar je vragen kwijt kunt over wetenschap, oefeningen en ondernemerschap.

De ICT-ondersteuning van de KennisTool maakt jouw werk makkelijker en overzichtelijker. Alle individuen en groepen die jij begeleidt kun je netjes overzichtelijk in het systeem zetten. Je hebt de mogelijkheid om intakes aan te maken (of die van SPAT te gebruiken) en gebruik te maken van kracht van de ontwikkeldriehoek. Daarbij kun je makkelijk notities maken en dossiers bijhouden.

Met de profielen pagina kom je andere professionals tegen die lichaamsbeweging inzetten als middel. Denk aan onder meer psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten, coaches en personal trainers. Met de zoekfunctie kun je zoeken op geografisch werkveld of expertise. Via privé berichten kun je direct contact leggen en kennis uitwisselen onder elkaar. Zo blijf je niet steken in je eigen kennisgebied en sta je in één klap in verbinding met andere expertises en nieuwe kennis van andere professionals.

Ben je overtuigd? klik hier voor een abonnement voor slechts € 29,- per maand excl. btw of 290 per jaar. Deze prijzen zijn exclusief btw. Wil je liever een gratis demo aanvragen? Stuur dan een mail naar tool@spatverandert.nl.

Inhoud en tarieven vergelijken

“Dankzij de SPAT KennisTool heb ik direct gerichte oefeningen in handen en kan ik meer tijd besteden aan de mensen die ik begeleid”

– Sjuul Daamen

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?