Data: 3 februari, 10 februari, 10 maart 2023 (VOL)
(Data volgende ronde: 2, 16 en 30 juni 2023)

Locatie: Sportpark Maarschalkerweerd, Utrecht

Intelligent Bewegen

Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vindt er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training kun jij Intelligent Bewegen inzetten binnen jouw coaching.

€ 1.250,-

In de training krijg je

  • Begeleiding van experts
  • Een werkboek waarin al het geleerde terug te vinden is
  • Het boek Intelligent Bewegen
  • Toegang tot de SPAT KennisTool

“Meer inzicht in mezelf én in hoe ik anderen inzicht kan geven in zichzelf. Veel energie en inspiratie, een richting waarin ik wil gaan werken en een aantal mooie nieuwe contacten.”

– Johan

Inhoud training

Dag 1
Op de eerste dag staat kennismaking met elkaar en de methode Intelligent Bewegen centraal. We starten met het hoger doel en het achterhalen van de juiste hulpvraag. We bespreken het doel achter het doel, je leert de hulpvraag ontleden en de juiste vaardigheden te kiezen. We behandelen de theorie achter de methode, en je gaat zelf ervaren wat een Intelligent Beweeg oefening met je doet.

Dag 2
De tweede dag leer je het verschil tussen een “onderzoekende oefening” en een “trainingsoefening”. Vanuit theoretische onderbouwing over ervaringsleer maak je deze dag vooral vlieguren in het ontwerpen van oefeningen. Je ondergaat de oefeningen zelf als deelnemer en oefent in de rol van coach. Veel oefenen, observeren bij anderen en de methode aan den lijve ervaren!

Dag 3
De derde en laatste dag ga je verder met een belangrijk onderdeel: coaching. Goede coaching maakt het verschil voor jouw deelnemer. Je leer over verschillende stijlen, hoe je ín het moment tijdens een oefening kunt coachen en waar je dan op let. Lichaamstaal is essentieel om de juiste informatie te verkrijgen. Met de juiste coaching leer je gedrag bloot te leggen en ermee te werken. Aan het einde van dag drie ontvang je het certificaat.

Na de training

  • Ben je gecertificeerd om Intelligent Bewegen  in te zetten
  • Kun je oefeningen ontwerpen en inzetten waarbij in beweging zowel fysieke, emotionele als cognitieve vaardigheden getraind worden.
  • Weet je hoe je een betekenisvol traject kunt opzetten en uitvoeren voor de hulpvraag van jouw deelnemer

Aanmelden

©2023 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01