De SPAT Academy: online en offline

Met de SPAT Methode kun je lichaamsbeweging effectief inzetten voor gedragsverandering. Deze methode kun je eigen maken via de Online BASIS Cursus, de Online PRO Cursus voor professionals of de Offline Training. Data voor de Offline Training in 2021 zijn: 10 september, 24 september en 8 oktober | 12 november, 26 november en 10 december.

Online BASIS Cursus. Leer vanaf je eigen computer de basis van de SPAT methode, met als doel de methode voor jezelf in te zetten.

Online PRO Cursus. Leer vanaf je eigen computer hoe je de SPAT methode als professional kunt inzetten in je werk. Deze cursus bevat extra wetenschappelijke onderbouwing, tips en persoonlijke feedback van SPAT coaches op de oefeningen.

Offline Training. Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Trailer SPAT Academy

Klik hier voor het prijsoverzicht van de SPAT Academy

Prijsoverzicht

©2021 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01