De SPAT Academy: online en offline

Met de SPAT Methode kun je lichaamsbeweging effectief inzetten voor gedragsverandering. Maak de methode eigen via de online BASIS cursus, de online PRO cursus voor professionals of de offline training. Data voor de Offline Training in 2021 zijn: 14 mei, 28 mei en 11 juni | 10 september, 24 september en 8 oktober |12 november, 26 november en 10 december.

Online BASIS cursus. Leer vanaf je eigen computer de basis van de SPAT methode, met als doel de methode voor jezelf in te zetten.

Online PRO cursus. Leer vanaf je eigen computer hoe je de SPAT methode als professional kunt inzetten in je werk. Deze cursus bevat extra wetenschappelijke onderbouwing, tips en persoonlijke feedback van SPAT coaches op de oefeningen.

Offline Training. Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Online
basis cursus
350 (ex. BTW) Eenmalig per deelnemer
Online
pro cursus
450 (ex. BTW) Eenmalig per deelnemer
Offline
3-Daagse Training
1.250(ex. BTW) Eenmalig per deelnemer
Intelligent Bewegen
De methode voor jezelf inzetten
De methode inzetten in je werk
Modules
Module 1: Hogere doelen scherp formuleren
Module 2: Vaardigheden inzetten
Module 3: Ontwikkeldriehoeken maken
Module 4: Oefeningen ontwerpen
Module 5: Coachen
Module 6: Vertaalslag naar de praktijk
Ondersteuning
Extra wetenschappelijke onderbouwing en tips
Online feedback van SPAT coaches
Live feedback van SPAT coaches
Boek Intelligent Bewegen
Een maand gratis SPAT KennisTool
Korting op de SPAT KennisTool
€ 5,- p/m
€ 5,- p/m
Bewijs en behoud
Certificaat
Jaarlijkse terugkomdag

Trailer SPAT Academy

Offline Training

In een periode van vier weken train je drie dagen in een kleine groep onder persoonlijke begeleiding van de SPAT coaches. Theorie (binnen) en praktijk (buiten) wisselen elkaar af en tussen de trainingsdagen door pas je de methode zelf toe door te oefenen. Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

©2021 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01