Mark Boot

Mark Boot

Ik heb mijn droom gevolgd. Na een carrière van zo’n 16 jaar in het bedrijfsleven was ik het zat om steeds maar te denken “Ik zou eigenlijk het allerliefste…..”. En dus heb ik besloten dat het tijd was om mn droom te volgen. Mensen in beweging te zetten door middel van coaching. Mijn geloof en vertrouwen in de kracht van mensen is zo groot, dat ik vol overtuiging ben dat iedereen zijn/haar droom kan waarmaken. Jij hebt alles in je om te bereiken wat je echt wilt!

Dus er is een reden dat je iets wilt veranderen, maar er is ook een reden waarom je dat nog niet veranderd hebt. Beide zijn ze even belangrijk voor jouw succes. Samen komen we erachter wat je echt wilt en overwinnen we wat je nu nog tegenhoudt. Ik ben er, 100% voor jou.

Neem contact op


Ik werk voornamelijk met managementteams, leidinggevenden en high potentials. Dat doe ik stap voor stap, op jouw tempo, in beweging, op jouw manier met mij naast je. Richting jouw doel! Omdat veranderen meestal niet vanzelf gaat, en vaak met enige weerstand gepaard gaat, maken we het ook leuk.

©2019 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01