Deze Tool helpt je beweging in te zetten voor persoonlijke groei

Begeleid jij mensen in hun groeiproces? En wil je hierbij beweging als middel inzetten? Dan hebben wij de SPAT KennisTool voor jou. Deze tool is gevuld met honderden oefeningen waarmee je fysieke, mentale en emotionele vaardigheden traint. We noemen dit Intelligent Bewegen. Het werkt heel simpel. Je doet een intake, je vult de vaardigheden in en je ontvangt direct advies op maat. Je kunt dus meteen aan de slag! Met de SPAT KennisTool bespaar je tijd, breng je diepgang in je werk en loop je voorop in de wereld van beweging en gedragsverandering.

Maandabonnement: € 29,- (excl. btw)
Jaarabonnement: € 290,- (excl. btw)

De belangrijkste voordelen van de KennisTool

Meteen aan de slag. Zodra het advies is gegenereerd, kun je de oefeningen direct in de praktijk brengen.

Bespaar tijd. Honderden oefeningen zijn voor je ontworpen, het is is niet meer nodig om ze zelf te bedenken.

Loop voorop. Je profiteert van kennis en ervaringen van andere professionals. Samen maken we elkaar slimmer.

“Dankzij de SPAT KennisTool heb ik direct gerichte oefeningen in handen en kan ik meer tijd besteden aan de mensen die ik begeleid”

Samen slimmer worden 

De SPAT KennisTool is een online programma waarin kennis én ervaring van professionals bij elkaar komen. Het resultaat is dat je de meest geschikte oefeningen geadviseerd krijgt voor een specifieke verandering. Met de SPAT KennisTool werk je niet alleen met doeltreffende, verdiepende oefeningen van hoge kwaliteit, maar je profiteert ook van alle kennis en ervaring van collega professionals die in de tool staan opgeslagen. Door samen de SPAT KennisTool te gebruiken lopen we voorop in de wereld van beweging en gedragsverandering. Ben je benieuwd hoe dit werkt? We leggen het in 5 eenvoudige stappen uit:

1. Intake
Ieder verandertraject start met een intake. Hierin wordt een belangrijk element gelabeld en onthouden, namelijk het hoofddoel van de deelnemer.

2. Ontwikkeldriehoek
Na de intake vul je de ontwikkeldriehoek van de deelnemer in: een fysieke vaardigheid, een mentale vaardigheid en een emotionele vaardigheid. Deze ontwikkeldriehoek wordt achter de schermen gekoppeld aan het doel uit de intake.

3. Check op huidige kennis en ervaring
In de tool zitten honderden verschillende oefeningen die zijn ontworpen door professionals op het gebied van beweging en gedragsverandering. Deze oefeningen zijn beoordeeld door jouw voorgangers; mensen die de oefening daadwerkelijk hebben ervaren. Zij hebben een rapportcijfer gegeven op basis van het plezier in de oefening én het effect van de oefening voor de gewenste verandering.

4. Advies op maat
Nu koppelt de tool jouw doel en ontwikkeldriehoek aan de beschikbare oefeningen. Eerst selecteert het systeem de oefeningen die passen bij de ontwikkeldriehoek en het doel. Vervolgens wordt uit deze selectie de best beoordeelde oefeningen gerangschikt. Dus de beste keuze staat bovenaan en je kunt er meteen mee aan de slag!

5. Jouw beoordeling
Nadat je één of meerdere oefeningen in de praktijk hebt gebracht, is het de beurt aan jou. Vraag jouw deelnemer (klant, client of patiënt) hoe plezierig de oefening was en hoe effectief de oefening was. Voer vervolgens de rapportcijfers in en zo worden we ook met jouw bijdrage samen steeds slimmer!

©2021 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01